Oslo 20240126. 
Orkla Foods Norge tilbakekaller Toro Mørk Kjøttbuljong Terninger på grunn av manglende merking av allergenet selleri.
Orkla Foods Norge tilbakekaller et begrenset parti Toro Mørk Kjøttbuljong Terninger med best før dato 18.11.2025. Denne finner du på forpakningens forside. Årsaken er manglende merking av allergenet selleri på emballasjen. 
Produktet er solgt hos Norgesgruppen sine butikker (Kiwi, Meny, Joker, Spar og Nærbutikken).
Foto: Orkla / NTB
Oslo 20240126. Orkla Foods Norge tilbakekaller Toro Mørk Kjøttbuljong Terninger på grunn av manglende merking av allergenet selleri. Orkla Foods Norge tilbakekaller et begrenset parti Toro Mørk Kjøttbuljong Terninger med best før dato 18.11.2025. Denne finner du på forpakningens forside. Årsaken er manglende merking av allergenet selleri på emballasjen. Produktet er solgt hos Norgesgruppen sine butikker (Kiwi, Meny, Joker, Spar og Nærbutikken). Foto: Orkla / NTB

Toro kallar tilbake kjøttbuljong